Zalm met tomaat, mozzarella en basilicum

Een viske…
Gezond, ik weet het wel. Maar toch eten we dat hier eigenlijk te weinig. Maar vandaag kwam er toch eens eentje op het menu. Geen werk en heel erg lekker.Wij eten dit nogal eens met prinsessenboontjes en een kroketje. Let er op dat je de basilicumblaadjes pas op het gerecht legt als het uit de oven komt. Ze worden anders donker en dat is echt niet lekker. Dit recept is voor 2 personen.

Wat heb je nodig?zalm met tomaat en mozzarella1
– 2 porties verse zalm
– 1 tomaat
– 1 bol mozzarella
– enkele verse basilicumblaadjes
– olijfolie
– peper en zout

Hoe maak je het?
Leg de zalm in een ovenschaaltje. Kruid met peper en zout. beleg met schijfjes tomaat. Leg daar bovenop schijfjes mozzarella. Druppel er wat olijfolie over. Plaats dit gedurende een 12-tal minuutjes in een voorverwarmde oven van 180°C. Beleg met enkele blaadjes verse basilicum.
Zeg nu zelf… veel heeft dit toch niet omhanden?

Klaar ziet het zo uit!
zalm-met-tomaat-en-mozarella2.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s