Dagje Dordrecht

Tof, zo’n dagje Dordrecht!
Hoe kom ik daar nu terecht? Awel, daar is een geweldig winkeltje met zaden. Echt wel de moeite. De winkel op zich is niet zo ontzettend groot. Maar wat ze daar niet allemaal hebben… een ongelooflijke zadencollectie. Wat ik vooral plezant vind, is dat je daar heel veel zaden van oude groentesoorten kan vinden. Bovendien hebben ze ook plantgoed voor heel wat fruitsoorten in hun assortiment. ’t Is echt Walhalla. Helemaal mijn ding. Ik heb me daar vorig jaar al eens serieus laten gaan en een heleboel zaden voor onze moestuin gekocht. Maar je begrijpt dat dit wel voor herhaling vatbaar was. Of course.
Daarmee is mijn zadenvoorraad ook al ineens weer klaar tegen volgend voorjaar. Ja, ik weet het… ’t is goed bijtijds. Maar ge kunt maar beter in orde zijn, zeker?

En nu we daar toch waren, hebben we er maar ineens gebruik van gemaakt om Dordrecht een beetje te verkennen. Echt wel de moeite waard. Je snapt dat we daar natuurlijk nog eens een dagje naartoe moeten. Al was het maar om een flinke voorraad zaden te kopen.dordrecht1dordrecht2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s