Wrap met kruidenkaas, tomaat en tonijn

Zin in een lekkere lunch?
Deze wrap gaat er altijd in!
Wat heb je nodig?
– 2 rode uien
– 3 tomaten
– verse oregano
– verse dille
– verse peterselie
– 400g tonijn uit blik
– 8 eetlepels plaatkaas
– 4 grote wraps
– olijfolie
– peper en zout

Hoe maak je het?

Snijd de ui fijn. ontpit de tomaten en snijd ze in fijne blokjes. Snijd de dille, peterselie en oregano fijn en houd deze kruiden apart. Verdeel de tonijn in stukjes.
Doe de plattekaas in een kommetje en voeg er de fijngesneden dille, peterselie en 1 eetlepel olijfolie aan toe. Meng dit goed.
Fruit de ui in een geut olijfolie gedurende 2 minuten. Voeg dan de tomatenblokjes en de oregano toe. Laat alles gedurende een minuutje bakken terwijl je roert. Voeg nu de tonijn toe. Kruid met peper en zout.
Verwarm de wraps volgens de instructies op de verpakking.
Besmeer elke wrap met kruidenkaas. Verdeel er daarna het tomaten-tonijnmengsel over.
Rol de wraps op.

Ik neem dit al eens mee naar het werk als lunch, maar dit is ook heel lekker en fris met een slaatje erbij.

Laat het smaken!

Ik heb er geen problemen mee dat mijn receptjes gebruikt worden voor persoonlijk gebruik. Als u er gebruik van wenst te maken voor commerciële doeleinden, kan u mij op voorhand contacteren om al dan niet mijn toestemming daarvoor te bekomen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s