30-dagen challenge Femma: de tijdschriften

De 30- dagen- schoonmaak- challenge van Femma loopt nog altijd. En ik vrees dat hij hier nog een tijdje langer zal duren. Maar erg vind ik dat niet. Ik ben momenteel helemaal into schoonmaken en opruimen.En daar zit die challenge wel voor iets tussen.
Dat ik de volgorde van de Femma – schoonmaakkalender niet zo strikt volg, hadden jullie natuurlijk al door. Maar geen paniek… het komt helemaal in orde. Alleen… wel op mijn eigen tempo. Want voltijds gaan werken, een gezin, een grote moestuin en dan nog een hele avond opruimen en schoonmaak houden… Dat accordeert hier niet zo goed. Je kent het wel, hé? Al die ballen tegelijk in de lucht houden. Jawel ,hoor! Ook hier lukt dat niet altijd even goed.
Maar bon… gisteren waren de patroontijdschriften aan de beurt. En ik heb daar eens flink mee doorgewerkt. Ik heb mezelf niet afgevraagd: ‘Word ik hier gelukkig van?’, zoals Marie Kondo. Maar wel: ‘Zal ik hier ooit nog eens iets uit maken?’. Nee, dus. Wegens te zot model, helemaal uit de mode, absoluut niet mijn stijl, te veel werk aan, teveel gefrutsel, ik moet dat later ook nog telkens opnieuw netjes strijken, goed voor carnaval,… en meer van dat. En simpel dat dat was. Van een 90-tal tijdschriften heb ik er nu nog zo’n 25 over. Zeg nu zelf… flink toch, hé? Ik ben best fier op mijn kleine stapeltje.

De grote stapel gaat weg. Gratis voor niks weggegeven, zodat iemand anders er nog iets aan heeft. Flink gerecycleerd, hé?
Het kleine stapeltje mag weer netjes in de kast, waar ik nu weer een veel groter overzicht zal hebben.
Later heb ik ook nog wel zo’n stapel kooktijdschriften te bekijken. Dat zal net iets meer tijd in beslag nemen, vrees ik. Daar hoor je later ongetwijfeld nog meer over.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s