Pasta Verdi

Deze pasta vind je ongetwijfeld heel lekker. Een receptje dat ik al lang in mijn bezit heb.
’t Is wel een caloriebommetje, maar af en toe eens genieten, mag wel, hé! Ik maak hiervan altijd een dubbele hoeveelheid, zodat ik een deel kan invriezen. Altijd gemakkelijk om een maaltijd achter de hand te hebben op een drukke of lange werkdag. Of voor op een dagje zoals vandaag!

Wat heb je nodig?pasta verdi1
– 500g spirelli (pasta)
– 500g gehakt
– 1 broccoli
– 100g gemalen kaas
– 200g room
– 2 koffielepels currypoeder
– 2 koffielepels kurkuma
– peper en zout

 

Hoe maak je het?
Kook de pasta volgens de richtlijnen op de verpakking. Intussen bak je het gehakt rul. Giet de pasta af. Voeg het gehakt bij de pasta. Snijd de broccoli in roosjes. Schil de steeltjes van de broccoli en snijd ook in stukjes. Spoel de broccoli en stoom deze beetgaar in de microgolfoven op vol vermogen. Voeg de broccoli toe aan de pasta en het gehakt. Doe er de kruiden bij en roer goed. Nu nog de room en de gemalen kaas erbij doen en goed onder elkaar roeren. Zet dit gerecht nu nog gedurende 8 minuten in de microgolfoven. Klaar is je lekkere maaltijd.
Het deel dat ik invries, zet ik niet meer in de microgolfoven. Dat doe ik pas later, wanneer de pasta terug ontdooid is.
Geniet van dit simpele gerechtje!

Ik heb er geen problemen mee dat mijn receptjes gebruikt worden voor persoonlijk gebruik. Als u er gebruik van wenst te maken voor commerciële doeleinden, kan u mij op voorhand contacteren om al dan niet mijn toestemming daarvoor te bekomen.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s