Het verhaal van de eenzame sokken

Het verhaal van de eenzame sokken… Da’s een heel simpel verhaal en ik ben er zeker van dat iedereen het kent. Ik hoor er althans regelmatig over vertellen. Iedereen maakt het mee, niemand weet er echt raad mee, niemand kan het verklaren.
Ook wij hebben altijd eenzame sokken. Jawel, echt waar! Die leg ik dan altijd aan de kant tot er weer eens gewassen is en de verdwenen sok op dat moment hopelijk te voorschijn komt. Hoe hoopvol ik dat moment ook tegemoet kijk… zelden komt er een tweede sok terug tevoorschijn. Waar ze terecht gekomen zijn? Niemand schijnt het te weten, zelden komen we ze terug tegen. En na een tijdje verdwijnen die eenzame sokken dan bij het afval of ik laat er in de klas mee knutselen.
Deze week heb ik nog eens alle sokken opgeruimd en opnieuw netjes opgeborgen. Jawel, op de manier van Marie Kondo. Tenen en uiteinden op elkaar, dubbel plooien, nog eens in drie plooien en rechtop in de schuif zetten. Zie toch eens hoe schoon!

sokken

 

 

Voordeel van deze manier van opbergen? Awel, er kunnen nu veel meer sokken in mijn schuif. Bovendien moet ik niet meer zoeken, want ik zie in één oogopslag wat ik in de aanbieding heb.
En het probleem van de eenzame sokken… dat is hier nu voor heel eventjes opgelost!

Of voor altijd? Bekijk dit maar eens:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s