Wolletjes en katoentjes

Solden. Dat zegt me niet zoveel. Toch niet als het over kleren gaat. Ik houd er niet van om in drukke winkelstraten rond te slenteren om dan kleding te gaan zoeken in nog drukkere winkels. Al dat gerommel en dat geduw… het kan me gestolen geraken. Ik maak wat ik nodig heb meestal wel zelf. Maar als het over wol en stof gaat, wordt het een heel ander verhaal. Dat interesseert me namelijk wel. Uitermate zelfs! Ik vind het altijd al geweldig om stoffen te kiezen en te sneukelen tussen bolletjes wol en katoen. Als ik stof of wol zie liggen, weet ik meestal meteen al wat ik er mee wil maken. En tijdens de solden wordt het natuurlijk nog veel interessanter. Dan kan ik me eens goed laten gaan, zonder aan de prijs te moeten denken.
En zo mocht ik maandagavond al op pad. Ik bezocht een geweldig wolwinkeltje hier in de buurt. ‘t Winkeltje waar ik trouwens altijd heen trek als ik iets wil breien of haken. Walhalla voor mij!

IMG_0830a

Zeg nu zelf! Is dit geen geweldige voorraad?
Pas op! Dit is nog niet alles. Ik kocht ook nog beige wol voor een trui voor mezelf en donkerblauwe, super zachte wol voor een omslagdoek of sjaal.
Laat maar komen, die inspiratie!

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s