Terug naar het gewone leven

De feestdagen zijn weer voorbij en ik moet zeggen… ik ben er niet echt treurig om. Pas op, versta me niet verkeerd! Ik vind die dagen reuzegezellig, maar het gewone leven zie ik heus ook wel zitten.
De kerstversieringen gingen weer netjes terug in hun verpakkingen en werden weer veilig opgeborgen om volgend jaar weer in volle glorie terug te verschijnen. Alhoewel… in de loop der jaren heb ik wel wat kerstversieringen verzameld. We kunnen dus wel eens een keertje of zo afwisselen. Zo kochten we eens voor een hele boom kerstballen bij Harrods in Londen. Die blijven mijn topfavoriet. Mag ook wel, want de prijs was even spectaculair als de ballen zelf, zelfs in de solden. En ’t zijn daar echt wel solden in Londen. En de piek die we daar ineens bij kochten (Ah ja, want een boom zonder piek, dat zou toch maar zielig wezen!), die spande de kroon. Qua schoonheid, maar ook qua prijs. Zelfs met een korting van 70% bleef het een stevige prijs. Maar ’t blijft nen hele schone, al zeg ik het zelf. Als de kinderen vroeger in de buurt kwamen, werd er dan natuurlijk bijtijds al eens verwittigd: ‘Opgepast voor de boom!’ En vooral voor de piek dan!
Intussen zitten de meeste versieringen dus weer veilig opgeborgen.
En zijn we na 14 dagen kerstvakantie weer terug aan ’t werk.
’t Was fijn om die 21 snoetjes weer in de klas te zien zitten. En om te luisteren naar al die vakantieverhalen. Meer moet dat niet zijn!IMG_0811 a

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s